Éppen most jó ...

Zsuzsi82 képe

1,5 éves terápiát hagytam abba, új év, új élet, nem megyek többé. Kiborított, megborított, olyannyira, hogy a családommal való jó kapcsolatom is megingott, egy kirohanásom kapcsán. Ők voltak ott, ők kaptak Sad. Így hát inkább mentem én is az áterhoz - ezt a szót Tőletek tanultam ám Smile - és kaptam Lamolepet és Aurorixet, hiszek benne, hogy hatni fog, mert hogy velem együtt élni nem lehet, az biztos!

Mondjuk most pont lehet, több napja "jó napom van" ...

Mellékesen ezekkel a gyógyszerekkel lehet vezetni? Mert nekem neccesen megy, kezdek para lenni a kocsiban Sad Mondjuk ha a terápiára elherdált lóvét sofőrre költeném ...)

Így meg még dolgozni is lehet - csak azt amúgy is utálok itt - de erről majd máskor!

 


Offline
Csatlakozott: 2017 jan 16

Annyira aranyosak vagytok, hogy írtatok, köszönöm Smile

Átnéztem a tájékoztatót, nem szúrta semmi a szemem, mert az evéshez való hozzáállásom eleve lekorlátozza a táplálkozást, azt a pár dolgot meg nem zavarja, amit hajlandó vagyok megenni, nagyon köszönöm!

Igen, Eszter, a kilengések miatt kaptam, azt mondta a doktor úr, hogy ezzel csökken a fent és a lent közötti különbség, kicsit el tudja simítani. És valóban vannak szédelgéseim tőle, de nagyon régen nem szedtem gyógyszereket, vélhetőleg erősnek minősül nekem ez a kettő együtt.

Tény, hogy napon belüli beinogásom nem volt azóta, de semmi nem bizonyított egyelőre. Nagyon remélem, hogy tényleg nem fogok olyan mélyre lemenni, mint szoktam, mert a gondolatától is gyomoridegem lesz ...

És most valahonnan a fejemből előkerül a végleges gyógyulás gondolata, hogy egy napon majd tudom, nem kell többet félni és ezt részben anna is köszönhetem, amit itt Tőletek olvastam!


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

akbar írta:

Szia!

Alaposan olvasd el az Aurorix tájékoztatóját,van amit nem lehet enni,inni,mert azt hiszem ez MAO-I gyógyszer. És ott vannak megkötések. De lehet,h.tévedeksmiley

"A monoamino-oxidáz-A (MAO-A) reverzibilisen ható inhibitora (RIMA) ami gátolja a szerotoninnoradrenalin és dopamin dezaminálódását." Érdekes, "mindenre" hat. Ezt vagy 17 éve próbáltam, ez sem hatott.

Tényleg gondosan át kell tanulmányozni az evés-ivást.


Offline
Csatlakozott: 2010 dec 26

Szia!

Alaposan olvasd el az Aurorix tájékoztatóját,van amit nem lehet enni,inni,mert azt hiszem ez MAO-I gyógyszer. És ott vannak megkötések. De lehet,h.tévedeksmiley


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Szia Zsuzsi! 

Drukkolok nagyon! A Lamolep, különösen az első hetekben, okozhat látási zavart, és nálam az amúgy sem jó mozgáskoordinációmon is rontott, vigyázz magadra az autóban!

Azért kaptad, mert hajlamos vagy hipo/mániára, vagy másféle hangulatingadozás miatt?

Az Aurorix antidepresszáns, szerintem ez az egyetlen típus, amit én még nem szedtem... Anyukám szedte, ő elégedett volt vele. 

Kérlek, számolj majd be róla, hogy megy az élet! Smile

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen