Robo-san blogja

Robo-san képe

Nyári depi - Reagila Blues

A félévet letudva, visszaléptem a régi melóhelyemre. Egyelőre 1,5 hetet dolgoztam, napi 3 órát (a hőség miatt ennyit, amúgy 4 lenne), és most meg kitört 2 hét home office a nyári leállás miatt.

Robo-san képe

Beadandó

Már napok óta húzódik egy bizonyos politikatudomány beadandó.

Robo-san képe

Az utolsó transzport

Nahát, több, mint egy éve nem írtam. Jellemző. Régebben írtam ilyen kis interaktív játékokat, gondoltam, ezt a hagyományt felelevenítendő, megosztom veletek a legújabbat.

Robo-san képe

ready_

Akkor mivel foglalkoztam mostanában? Eljöttem a Reblogról, egyelőre, saját helyre, és megpróbáltam egy enyhén portálos beütésű blogot összehozni.

Robo-san képe

Gázos önreklám

Őcsém, írtam egy bejegyzést a vg-re, és E elkezdte verni a blattot, hogy xar a bejegyzés, életem lexarabbja (ilyenkor mindig ezt mondja, nem nyújt semmi pluszt, gondolom, hát, neki nem is...).

Robo-san képe

Robo-news

Időközben annyi történt, hogy elmentem a Reblogról, és így feladtam annak a lehetőségét, hogy megjelenjek az Origón, helyette egy skizó-filozofálgatós blogot kezdtem, ami a terveim szerint kisebb p

Robo-san képe

Korkép

Mivel a szöveg eléggé híján van a költői eszközöknek, ezé

Robo-san képe

jó egyedül

Nem jó, de jó. Most, hogy külön lakom, és nem b*xtatnak napi 24 órában (csak, mondjuk, félben), sokkal jobban érzem magam.

Robo-san képe

egy lépést előre, kettőt hátra

In memoriam Zombori P

Megosztás Viberen