Mókuskerék...

Ophelia19 képe

Sziasztok!

Nem tudok kivel beszélgetni nincsenek barátaim nincs aki meghallgasson ezért gondoltam itt kiírom magamból. Úgyérzem nem vagyok erre a világra való annyira más vagyok mint a többiek,de mindegy ezt már megszoktam mégis rosszul esik amikor ezt szóvá teszik például az új munkahelyemen. Egyiknap egy nővel dolgoztam majd hallom amikor rólam beszélt egy másik kollégámmal: "Fura lány" és folytatta miért nem csináltam meg ezt meg azt...Ha nem mondja honnan tudjam?Több emberrel dolgozom együtt,betanulok nem tudhatom mindenkinek a nyűgjét elsőre. Annyira rosszul esett,hogy még mindig sírhatnékom van, és holnap megint vele leszek legszívesebben inkább megölném magam csak ne kelljen bemennem oda. Annyira utálok élni utálom a mindennapokat erre még bántásokat is kapok és nem ez volt az első.Félek amúgy ki is rúgnak,mert nem beszélgetek velük és így nem illek a csapatba,de nem tehetek róla nem is tudok mit hozzáfűzni a beszélgetésekhez sosem voltak barátaim nem tudom,hogy mikor mit "kell" mondani.

A munkám  beosztása miatt pszichológushoz sem tudok hetente járni csak ritkábban ami borzasztóan megvisel. Deperszonalizációm van,szorongásom,depresszióm és nem találkozhatok az egyetlen emberrel,aki segít nekem,mert abban a pokolban kell lennem,mert kell a pénz...Elveszetnek érzem magam emiatt is és rettenetesen dühös vagyok,mert én nem cserélhetek műszakot más meg igen nyílván. Engem le kell szarni,mert csendes vagyok és a puszi pajtiknak mindent lehet.

Mindennap azzal nyugtatom magam,hogy mindjárt vége a napnak mindjárt,de aztán pár óra és kezdődik minden előrről. Kezdek belefáradni.

Javasoltak nekem antidepresszánst/antipszichotikumot,de nem merem beszedni már(régebben szedtem többfélét is) azt gondolom,hogy az orvosom megakar ölni nem segíteni akar,hanem megmérgezni tudom én,hogy hülyeség jobb pillanataimban,de ezaz érzés mindig visszatér ugyanez a többi emberrel is,hogy mindenki kiszemel magának csak,hogy engem bánthasson mindenki átver,szórakozik velem,hülyének gondol stb...


Online
Csatlakozott: 2018 júl 24

Szia!

Ha nem tudsz kivel beszélgetni, írhatsz nekem is nyugodtan. Nem pont ugyanilyen, de nagyon hasonló problémával küzdök én is már elég régóta. 20-as éveim közepén járok Smile Tényleg ne foglalkozz a kollégák hülyeségeivel, csak végezd el a munkát oszt csá.. Az lenne a legjobb ha egy elfogadóbb munkahelyi közösségbe kerülnél, ahol nem b-szogatnak a problémáid miatt. 


Offline
Csatlakozott: 2022 nov 13

Köszi! Próbálkozom,ha hazaérek annyira nem izgatnak csak néha,de ott bent ah borzalom és még csak szerda van:(


Offline
Csatlakozott: 2022 nov 16

Szia!

Hasonló a helyzetem, átérzem....

Most találtam ezt az oldalt, gondoltam hátha a sortársakkal való beszélgetés segítene, de ugye ezzel kapcsolatban is pesszimista vagyok.

Mindenesetre megpróbálom. Nem tudom mit írjak....

Ha van kedved beszélgetni, én itt vagyok.

Fel a fejjel!!! (Ez nekem nem szokott segíteni :); minimális humorom maradt még, az segít néha)


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 1

Szia,

okés vagy? 

inkább leszarom tablettát kellene bevenned a hülyék ellen, értéktelen genetikai hulladékokkal ne foglalkozz, nem kell beilleszkedned, csak ússz az árral és legyél vagány....valahogy pedig meg kell majd oldanod, hogy áterhez járhass, addig meg bírd ki valahogy/akárhogy.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen