Ripedon okozhatott cisztát?

Linzer képe

Sziasztok, az a gyanúm, hogy a ripedon okozhatta 2017-ben a cisztát (szerintem az már korábban ott volt, csak nem mentem orvoshoz). 2015 november 5 és 2016. június 16 között szedtem, minimális adagot. Előtte ciszta nem volt ott, de azon a helyen volt a gyulladás előtte. Egyéb részletek itt, mert nem csak ez az egyetlen baj. (bár ez nem aktális, de más igen, kiderül ebből a blogomból, amit most irtam le, 2015-ben kezdődött és megfejthetetlen volt az orvosok számára is. Esetleg valakinek volt hasonló? Igyekeztem röviden leirni, remélem sikerült, nem fejtettem ki a felesleges részleteket. 

https://2015otatart.blogspot.com/


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Kleó írta:

Kolonoszkópiát csináltak?

Nem, nem vállalok olyat amig nem muszáj és most nem muszáj mert a vérkép nem mutat gyulladást, legalábbis az orvos mondta ezt.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Kolonoszkópiát csináltak?


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Igen, nem is egyszer, hülye gyógyszereket irtak fel, hátha segit, beszedtem nagy részüket, de semmit se értek, ezért egy idő után kidobtam az összeset és nem mentem vissza. Mivel a laboron nem mutatott gyulladást igy a háziorvos se küldött el hanem a kajákat iratja velem egy hónapig, az első hónap már letelt, de most még egy hónapig kell irni, meg a széklet állagát. És akkor onnan majd meglátjuk tovább. 


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Gasztroenterológusnál jártál már? IBS-nek tűnik...

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen