Burkoltan lerázott a pszichológusom.

Azt hittem tartósan foglalkozik végre velem egy pszichológus. Nem így lett.

Ma nagyon burkoltan lerázott,és megadta egy bizonyos Ratkóci Éva telefonszámát.

Azon gondolkodok,hogy már nem érdekelnek a tüneteim. El akarom menni innen. Ebből a városból,országból akár.

Tudom,hogy engem mi tart fent: Az adrenalin,az akciók,ha nem kapom ezt meg,itthon korhadok és szenvedek. 

Ez azért lehet így,mert majdnem 10 éve szorongok,és hozzászoktam. HA nem szorongok,ha nincs  mi előteremtse a tüzet,szenved a testem,a tünetektől.

KEll az akció,kell minden. Azt érzem,ha egyszer meghalok,ne értelmetlenül dögöljek meg,hanem akcióban.Utálom ezt a visszafogott rohadt társadalmat. Amikor vissza kell magad fogd,mindenki megjátssza az eszét,magát,szarházi hazugság az egész látszat amit az emberek mocskos arcáról olvasok le.

Több mint 20 féle gyógyszer,sok bentfekvés,ambuláns kezelés,sok orvos,fizetős,nemfizetős,természetes ha a ****-m tele van,nem?

Mellesleg komoly dolog árnyékolja be az életemet immáron 4. esztendeje,aminek a végkimenetele vagy élet,vagy további szenvedés,elmúlás,a lehető legszörnyűbb,amit egy fiatal el tud képzelni.Aki még mentális beteg is. Akit az apja megtagad,akinek a családja romokban hever.

 

Sok család kipusztul,de hát,hogy valakik ennyire idióták legyenek?

El akarok menni,azt akarom,hogy saját magamért csak is én vállaljak kezességet,mindenki csak magáért bármeddig,bárhol.

Utálom ezt,ahol a rohadék nyálasszájú kurvák,és kis gecik a kóser hús. Egyetem....minden más....úgy regisztráltam fel erre az oldalra 2 éve,hogy "zéróösszegű játék". Na hát ez tényleg az.

Itt nincs pozitív eredmény,csak nulla lehet. Gyűlölöm az embereket,ha teletömöm magam antipszichotikummal,akkor is. Mindig. Kikészítettek.

 

Offline

Mivel indokolta?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
//