őszintén 2

Kontrolálás. Amikor úgy élsz, hogy arra figyelsz mások minek gondolnak téged mi lenne nekik a jó, hogyan fogadnának jobban el téged.

Hallucinációimnak két fajtáját különböztetem meg

1 "jósló", segítő figyelmeztető érzések hangok, képek, szagok, ízek

2 bántó, öngyilkosságra buzdító vagy viselkedésem beszabályozására irányuló hallucináció ezek főként hangok

 

Mindkettőt kontrolálni kell. Figyelni hogy másoknak mi természetes és hazudni olyant amitől elhihetik hogy rendben vagy. De úgy hazudj hogy igaz legyen ne az igazság.

1. fajta segítő hallucinációimmal mindig nehezebb a dolgom. A legtöbb esetben munkavégzéskor jön. Látok egy képet hogy xy meghalt, folyik a vére érzem a szagát stb....

 Azonnal odamegyek és ellenörzöm őt és rendszerint elcsiptem egy agyvérzést , infarktust, embóliát  gyomorvérzést vagy más dolgot. Aztán megmagyarázni hogy hogyan jutottam el a felismerésig az sikamlós. Mert kérdezték mindig. Lehetett hazudni a véletlent a nem tudom vagy hogy láttam hogy nincs rendben valami. És a haldoklóknál is mindig jelzett MOST menj oda hozzá.

Sok ember köszönheti ennek a segítő jelzésnek az életét, vagy hogy pár percig fogtam a kezét mikor elköltözött ebből a létből.

Szó mi szó bravúros életmentések és jelenlétek voltak. Az utolsó életmentésem december 23. án volt mikor a hang behajtott egy kis  boltba " szétnézni" nem szokok szétnézni rühhellem a boltozást célirányosan vásárolok jó régóta cetlivel.

 

2. fajta hallucinációim könnyebb legyőznöm, de sokkal kitartóbbak. Ők azok akik azt akarják hogy 3 x nézzek meg valamit, 3x kell leüljek stb.....és aztán a hülye vagy , minek élsz, minek csinálod, gyújtsd fel, ölj  meg, értéktelen élősködő féreg vagy stb ezek miatt szoktam tartósan ablakot mosni vagy elmosogatni ( nincs is már egy üvegpoharunk sem szépen lassan minden műanyaggá alakult át azt hiába verem földhöz ) vagy takarítani az orvos szerint ez nem sport és nem használ a sport az más de szerintem még nem sikált padlót bugyiizzadásig szerintem az is termeli a dopamint. Mert ez a mániája dopamin termelés sporttal és nem vagyok beteg mert nem . Nem meséltem neki hogy 9 évesen már jártam pszichológusnál altatót írt fel gerodormot hogy mi bajom volt nem tudom a tanár küldött el mert gyógypedagógiára okos voltam ha meg akart simogatni meg elrántottam a fejem ( naná inkább taslit adott mint simit még jó hogy kapkodtam a fejem) 

azzal a pszichiáterrel nem jutottunk semmire nekem hazudni kellett hogy olyan vagyok mint bárki más és minden rendben van ...

igazából ő sem ért rá ez segítség volt

Offline

Nem tudok, nem is szeretnék vitatkozni, hogy a "jövőbelátás" képesség-e vagy nem. Az elmúlt időszakban kialakult racionális szemléletemmel ezt nehezen tudom értelmezni. Őszintén? Nem hiszek ebben.

De ha nem őrül bele az illető, meg nem kap agyvérzést és normálisan tud élni, akkor miért is ne?

Offline

Szerintem az, hogy valaki látja a jövőt, szerintem elképzelhető és ez nem ugyanaz, mint amikor pszichotikus állapotban egy jó vagy egy rossz helyre kerül. Nekem is van egy barátnőm, aki pszichózisban isten és angyalai társaságában élt és csodálatosan boldog volt. Csak aztán rájött, hogy ez nem annyira jó hosszabb távon.

Na most ez a "jövőbe látás képessége" egy rendkívüli veszélyeket rejtő dolog nyilván. Simán el tudom képzelni, hogy akinek ilyen képessége van, elmegy "látónak" és aztán nem lesz jó vége a dolognak.

 

Offline

Talán az lenne a cél, hogy a hangok ne zavarjanak. Én ezt hallottam egy terapeutától.

Persze tudom, rohadt nehéz ezt kezelni, de hátha mégis sikerül kicsit kikerülni a hatásuk alól.

Jó, hogy nálad bevált a gyógyszer!

Gerodorm-ot nekem háziorvos írta fel, mikor már napok óta alig aludtam és kértem adjon vmi altatót. Első este (fél szem) után reggel alig tudtam felkelni. Második este (1 szem) után kikészültem tőle. Egész nap sírtam.

Szerintem egyébként Te nagyon érzékeny ember vagy. Javíts ki ha tévedek.

Érzékenyen reagálsz az érzésekre. Nekem úgy magyarázták, hogy mikor sok félelem volt bennem, akkor ijesztő, félelmetes hallucinációim voltak. Mikor meg eufóriám volt, akkor láttam mindenféle csodákat (angyalt stb...sőt egyenesen a menyországban éreztem magam). Ez utóbbiak nagyon jó érzések voltak egyébként, dehát a valóság, a realitás nem ez. Már nem is misztifikálom túl ezeket.

Offline

Láttam egyszer egy nőről egy dokumentum filmet, neki voltak ilyen "látom a jövőt" dolgai. Tök ijesztőre volt véve a riport. Szerintem ez egy különleges képesség, ami hiszem, hogy létezik. De sajnos nagyon nehéz, hogy mit és hogyan csinálj vele, ahogy te is írod, szinte több a probléma vele, mint a haszna. Smile

Offline

Szia dopamin! Ha budapesti vagy, a hangokkal kapcsolatban javaslom az Ébredések Alapítványt, nekik vannak hanghallóknak programjaik. Talán ha nem vagy pesti, még akkor is érdemes megnézni a honlapjukat, hátha be tudsz kapcsolódni valamibe. Nagyon jó társaság, jó szemlélettel.

Szedtél már gyógyszert a hallucinációkra vagy a kényszerekre?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
//