Csumpika blogja

Csumpika képe

Újra itt

Helyzetjelentés: visszaálltam a 10 mg Paroxatra. Voltak érdekes napjaim. Már tudom, hogy kezdetben ez felerősíti a tüneteket és most meg is tapasztaltam.

Csumpika képe

Hát ennyi volt

Eddig bírtam, mármint gyógyszer nélkül.

Csumpika képe

A helyzet nem rózsás :-(

Egy hónapja "tisztulok" az először 20, majd fokozatosan 10 mg-os paroxat szedésből, ami kisebb-nagyobb megszakításokkal már 10 éve kísér...Az első két hétben izzadás, hidegrázás hullámok, feszültsé

Csumpika képe

Hétvége

Elég hullámzóan telt a hétvége... Voltak pillanatok, amikor azt mondtam, hogy ennyi, nem bírom tovább és jöhet újra a 10 mg Paroxat. Aztán elmúlt az érzés.

Csumpika képe

My story II.

... A gyógyszeren kívül próbáltam más módon is segíteni magamon. Jógázni kezdtem, találtam hobbit és lassacskán össze is szedtem magam. Kb. 6 évig minden rendben volt. A gyógyszer (Parogen v.

Csumpika képe

My story I.

Mindig is izgulós, szorongó gyerek voltam, igyekeztem megfelelni a nekem támasztott elvárásoknak. Ezek a képességeimhez mértek voltak, én mégis mindent túlnagyítottam.

Csumpika képe

Blog-ohm

Mindig foglalkoztatott a blogírás gondolata, most hogy itt a lehetőség nem is tudom hol kezdjem. MAgamról annyit, hogy 42 éves, kétgyermekes családanya vagyok, rendezett családban élek.

Megosztás Viberen