Történetem 8

Sziasztok! 

Ma kis híján kiborultam, mikor megtudtam, hogy nem sikerült a matek. Mehetek szóbelizni.... Félek... Félek, hogy mi van, ha nem sikerül. Ha elbukok. Attól rettegek a legjobban​... Így is már napok óta kezdek magamba fordulni. Sehova nem mozdulok ki (csak suli), ha hazajövök, egész nap csak a telefonom nyomkodom, netezek, olvasok vagy burázok... Semmi kedvem semmihez... Kezdek kiborulni, egyre többször van sírhatnékom, egyre többször akarom vágni magam... A páromtól már úgyis megkaptam. Egy rohadt k...a vagyok, semmit nem tudok normálisan megcsinálni, mindent elrontok, csak magammal törődök, önző vagyok, hülye vagyok, semmi jót nem érdemlek meg, nekem nem való semmi és senki mellém, mindig hazudok, lusta vagyok, trehány, felelőtlen vagyok... Az a baj, hogy mindezt kezdem már egyre jobban elhinni, még minél többször hallom... 

Köszönöm, hogy ti mindig velem vagytok! Nélkületek nem sikerült volna ennyi mindent elérnem az életben. Neveket nem írok, hisz ez az egész közösség olyan számomra, mint egy nagy, szerető, összetartó család. heart

Offline

Szia Eszter! Köszönöm hogy biztatsz, megpróbálom jobban felfogni a szóbelit, nem túlstresszelni magam. Szia Kiscsillag! Az a baj hogy már 3 éve vele élek, és kezdem megszokni hogy ilyen... képtelen vagyok kilépni, bár bevallom, szerintem ez már csak ragaszkodás.

Offline

Szia Csilla! Ha ilyen bántó dolgokat mond neked a párod, amikor éppen egy nehézséggel kell megküzdened, az biztos nagyon rosszul esik és nagyon nem érdemled meg. 

Drukkolok neked, hogy jó legyen a szóbeli. Az érettségi egy olyan megpróbáltatás, amitől az ember nagyon fél, ne vádold magad, ha szorongasz. Mindenki szorong. De meg tudod csinálni szerintem. 

Offline

Sajnálom. Sad

Biztos, hogy érdemes járni vele?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
//