Elegem van!

csem képe

A. Bocs, hogy már megint itt nyígok. B. Annyira dühös vagyok, hogy már kulcsszó is alig jutott eszembe. A bejegyzés!: Röviden és tömören: még annak idején, amikor nem kerültem ki - a káros környezetből, ahol voltam, hogy burkoltan fogalmazzak -, akkor lett nekem egy ellenségem. Visszaolvasgattam a régi üzeneteit, és olykor nagyon pozitív hatást tett rám az a stílus -, márpedig szivatott rendesen, túl is lőtt a célon, mert bosszút állt, természetesen - amit használt velem szemben. Márpedig ez az egyik leggyűlöletesebb ember a számomra, és dühít, hogy mégis bejön az a stílusa, ami szinte a cseszegetésem egyik alapja volt! Egyébként ez a pozitív hatás, amit érzek ezzel kapcsolatban, sajnos ahhoz a személyiségtorzuláshoz kapcsolódik, amit később, hetedik-nyolcadik osztályos koromban szenvedtem el. Ez a személyiségtorzulás szó lehet, hogy pontatlan, de nincs más szavam ehhez, azt hiszem, nem is igazán tudnám kifejezni, úgy gondolom. Hogyha ezt a személyiségtorzulást elfogadnám elkerülhetetlennek, akkor valószínűleg mindenféle mérgező emberek, elnyomó és megfélemlítő légkört támogató emberek társaságát keresném, sőt, még jól is érezném ott magam. Szóval, ha már ilyen erkölcstelen vagyok, hogy még saját régi gondolataim se szentek többé hetedik-nyolcadik után -, nem véletlenül egyébként, és nem volt tudatos az, hogy "elvetem" azokat - akkor beszámolhatnék arról is, hogy az új helyen is olykor megy a cseszegetés, bár a mostani illető egy agyhalott (bocsi a sértő jelzőért!), és a gyűlölködésre, a diszkriminációra építő taktikája eléggé hatásosnak bizonyul itt, meg kihasználja a fogyatékosságomat, mivel ő nem az, és - állítása szerint - ezzel semmi probléma nincs! De ez az ember nem is nevezhető semminek se, mert a taktikái annyira egyszerűek, annyira nincs bennük semmi OKé-ság, annyira csak a fogyatékosoknak árt, de még nekik is sunyiban, hogy az már szégyen.


Offline
Csatlakozott: 2020 már 7

Ja, értem. Thx.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Szerintem félreérted, Krisz ezt B. Eszterre értette, márhogy őt respektáljuk.


Offline
Csatlakozott: 2020 már 7
Kösz. Úgy gondolod, hogy én nem vagyok tisztelettel irántad? Csak olvasd el a saját hozzászólásaidat, és utána válaszolj.

Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Parancsolj:

 

https://www.borsodbook.hu/forumtema/dery-dij-2020

 

Peace! Respect! Wink


Offline
Csatlakozott: 2020 már 7
Miért, te azt hiszed, hogy én nem teszek meg mindent a magam érdekében? Évek óta ezt kellett tennem, úgyhogy nem ismeretlen a magamra támaszkodás szükségessége a szarban. Tudod mit? Gondolj, amit akarsz. Be tudnád linkelni az Eszterrel kapcsolatos dolgot? Kösz.

Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

elegem van az elegem van emberekből!!!! XD XD XD

a tehetetlen emberekbőőőőőlll!!!!!!!!

 

nézzétek esztert !!!!!!!!

 

és vegyetek róla példát!!!!!!!!

 

gratula neki!!!!!!!!!!!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen