Ambivalens érzések

Mostanában kezdem magamban felismerni, hogy túlképpen ezek a gyógyik az érzelmeket eléggé tompítják: az érzéseket/érzelmeket/gondolatokat. 

 

Ha már valami érzelem van, legyen az örömteli vagy szomorú, és én utána megyek, tehát keresem kutatom az érzés mikéntjét, nagyon könnyen túlpörög az ember.

 

Miért írom ezt.

 

Mert egy kis szomorúságból -- egy két rosszindulatú hozzászólással -- pillanatok alatt világ gyűlölet tud elfogni.

 

ÉS(!) ugyan ez a másik irányba is a love love love ... mindenkit szeretek ...

 

Elég ramaty így létezni. De szerintem a gyógyiknak sok tudható be hogy így működnek a tekervényeink. Szerintem akik szedik ezeket az anticicókat, hason mód működik egy idő után a Zagya.

 

Persze kérdés ki mit enged láttatni belőle, de az tuti az aparátusnak egy a célja (mint azt már "egy ismimmel" kidumáltuk) zombikat csináljon belőlünk ............ ide még jött volna egy mondatrész de kihagyom.

 

utószó:

 

ménem montál? ne hazudjá te k@#&%g! fő ruglak! mé mé mé ménemontál mé?

 

 

 

 

na sziasztok! Wink

Offline

Szia Eszter sikerult egy kicsit egyszerubben es jobban osszefoglalnod a lenyeget en is ezt tapasztalom hogy most a biztonsagos "kozeptartomanyban" mozgok es nem eloszor intesz ova a korai gyogyszerelhagyastol tobbek kozott ez az egyik ok a hogy meg nem tettem meg es koszonom hogy leirtad a TE sajat tapasztalatodat kicsit olyan ez mint a koteltanc ha elhagyod as indulo bazist ket ut lehetseges vagy eljutsz as erkezesi helyre vagy visszazuhansz jelenleg termeszetesen en is biztonsagra jatszom es torekszem azokra a dolgokra amik keretet adnak as eletemnek csalad baratok egy biztos munka a rendszeres dolgok biztonsaga szamomra a stressz a veszelyforras NEM a munkahelyi hisz abbol most is kijutott inkabb a varatlan elethelyzetek valas munkahely es lakhely elvesztese ezekbol mind mind kijutott most is lakhelyvaltas es munkakereses elott allok nem beszelve a gerincproblemamrol amit kezeltetnem kell ugyhogy most nem alkalmas a gyogyszerelhagyasra as ido el kell napoljam szoval ezek as en tapasztalataim ebben a temaban es meg egyszer koszi Eszter☺

Offline

Szia! Én is szedek antipszichotikumot, bár minimális adagban. És tapasztalom, hogy míg a "lenteket" is megfogja, és kevésbé vagyok szuicid, a "fentek" sincsenek, és a pozitív érzések is tompultak. Ennek ellenére senkinek nem javasolnám, hogy hagyja el a gyógyszerét, bármilyen nagy is a kísértés, amíg kifejezetten jól nincs, és kifejezetten jól nem megy tartósan az élete. 

Offline

Ket eve szedek APt es egy eve ADt igaz mindkettot minimalis mennyisegben a funkciojukat maximalisan ellatjak tehat azota sincsenek pszichotikus elmenyeim es a depresszio benito olelesetol is megszabadultam mondhatni teljes eletet elek lehetne ez egy sikersztori DE as orom es a boldogsagfaktor nalam is komoly csorbat szenvedett csakugy mint a stresszkezelesi es kudarcturo kepessegem de ezt ELFOGATTAM WELCOME TO A BRAVE NEW WORLD peldaul tudom hogy jelen allapotomban keptelen lennek felelos csaladfo lenni mint elotte voltam masok a korlataim elboldogulok as eletben eletem "szazhuszadik " koltozese es munkakeresese elott allok es TUDOM hogy menni fog mert mennie KELL mert van ket gyerekem akikrol mind anyagilag mind erzelmileg gondoskodnom kell ha sinen leszek termeszetesen megprobalkozom a fokozatos gyogyszerelhagyassal egyszeruen NEM EN lennek ha ezt nem lepnem meg lehet hogy egy kicsit visszakapok a regi onmagambol art hiszem ennyivel tartozom magamnak es a csaladomnak koszonom hogy meghallgattatok 

Offline

Sziasztok termeszetesen en is ismerem a bezbozutos alakitast amit penzert csinalt szerintem ennek a nonek tenyleg nehez elete volt es kimerul annyiban a mental is problemaja hogy ezt as alakitast nagy nyilvanossag e lott elvallalta igen a penz nagy ur en nem tettem volna nezzetek meg vele as interjut is igen ilyenek a kibeszelo showk. ....

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
//