argobalogtibi blogja

argobalogtibi képe

Valami múlt századi festmény

Elkezdtem gyűjteni az ezekért a pillanatokért érdemes élni élményeket. Nem akarom megfogni őket, inkább várom a következőt.

argobalogtibi képe

ha ez ilyen egyszerű lenne

Feladnám a téveszméimet postán, ha ez ilyen egyszerű lenne. Foglalkozhatnék valami mással, ami sokkal szórakoztatóbb és nyugisabb.

argobalogtibi képe

Gondtalan gondolatok

Foszlányok maradnak a gondolataimból, mire leírom őket. Azt tudtad, hogy az angyalok is versekben beszélnek?

argobalogtibi képe

Nehéz úgy élni

Nehéz úgy élni, ha rajtam van a múlt, a születésemtől fogva, a képzelt előző életeim súlya. Ehhez hozzá adódik a képzelt jövő összes terhe, az örök élet gondolatával.

argobalogtibi képe

Hagyom elveszni

Hagyom elveszni magam, hogy újra magamra találhassak. Ami lelkemben egy villanás, az kint fényév távolságra van. Rólad és Rólam szól és senki más.

argobalogtibi képe

Talán eljön az idő

Pszichés betegségek, de mi a fő törésvonal, ami mentén oda jutunk ahova? Jehova? …hmm, nem hinném. A részletek? ….hmm, mindjárt összedobok egy répalevet.

argobalogtibi képe

...hogy ne csak egy közhely

…hogy ne csak egy közhely, egy üres lapon, hogy ne találjam magam egy üveglapon. Meghúzódom egy domboldalon. Álmából ébred, ha élni hagyom, ez lesz az utolsó fogadalom. Meglepődő szülinapi torta.

argobalogtibi képe

Ha ki akarsz szállni

Ha ki akarsz szállni, akkor ne szállj be! Egy út létezik, és az nem csak a Tiéd. Felfogom a jeleket, amiket jelentenek, bár nem vagyok egy oknyomozó.

argobalogtibi képe

A szél is fújhat

A szél is fújhat, de süssön a Nap, süss már fel, hegyezd ki azt a színes ceruzát! Talpal az ég felé, felér, majd visszatér. Miért mondtad azt a múltkor? Miért beszélünk a múltról?

argobalogtibi képe

Esti mese

Amit szavakkal nem lehet. Akiket a szavaikért követek. Ahol nyugalomra lelek, mire felelek, ha megkapom a jelet. Kő kövön nem marad, ha egyszer felkelek. Sovány vigasz, az egyetlen mit kérhetek.

Megosztás Viberen