Evelyn28

Belépett: 6 év
Rólam:

Sziasztok.

Cornelya vagyok és megszeretném osztani a történetem, hogy mi váltotta ki a betegségem.

Ez visszanyúlik a 8. osztályra, amit már egy másik iskolában fejeztem be. 
Családi okok miatt elköltöztünk Rákospalotáról Soroksárra. Édesapám nyert egy garzonszállót Soroksáron és Palotán pont balhé miatt is költöztünk el. A régi suliba jól éreztem magam, nekem se volt könnyű a változás, ahogy Édesanyámnak és Édesapámnak se, de költözni kellett. 

Az új suliban volt 2 lány Ági és Cinthia, akik csak szánalomból barátkoztak velem és az internet miatt. Tudom ez nevetségesen hangzik, de tényleg csak a net miatt barátkoztak. Ezt később az Ági bátyjától tudtam meg.

Elhatároztuk, hogy egy középiskolába megyünk. Felvettek mindhármunkat. Nagy volt az öröm. Egy harmadik lánynak is örültem, aki az osztálytársam lett. Őt egy Linkin Parkos fúrumon ismertem meg. Ő volt az Ildi. Ahogy minden osztályban, itt is volt egy hangadó, egy alfanőstény. Bocsánat, hogy így hívom. Nem tudom erre van-e megfelelő szó. Szóval ez az alfanőstény volt a Bernadett, aki mindig elkezdett kóstolgatni. Próbálta a fogást keresni rajtam. Elég szépen megkeserítette az életem.

Emlékszem volt egy balhé. De előtte való hét pénteken a lányok elkezdték kérdezgetni, hogy a Bernadettről mit gondolok. Leírtam, hogy semmit, nem ismerem. Sűrűn piszkáltak a külsőmmel is, hogy rondának tartottak és visszahúzódó voltam. Hétfőn jött a balhé. Bernadett minden szünetbe becibált a lány mosdóba, hogy a szemébe mondjam, hogy büdös k...a. Elég naív voltam, de megmondtam neki és egy másik lánynak, kaptam két pofont, de a többinek már nem mondtam, mert tudtam, hogy arra megy ki a játék, hogy megverjenek. Kellett nekik az indok, hogy kicsináljanak. Főleg a Bernadettnek.

Ildikó a saját Linkin Park fórumán leírta, hogy Ági hazudtolt meg a Bernadett előtt, mert állítólag bunkó voltam vele és jóba akart a Bernadettékkel lenni. Ez később derült ki. Illetve később tudtam meg. 

Másfél hétig nem mentem suliba, mert féltem ezektől a bestiáktól. Persze, amíg nem voltam suliba Ági kiadta a telefonszámomat és ott zaklatott a Bernadett, hogy jaj reméli hamar bemegyek a suliba. Persze, majd neki bemegyek a suliba, hogy zaklasson nem?
Másfé hét után bementem Apámmal és egy másik osztálytársammal Gáborral a suliba. Félévkor osztálytváltottam. De Bernadett továbbra se hagyott békén. Egyik szünetbe megkérdezte, hogy jól érzem-e magam az új osztályba, mire én megmondtam kerekperec, hogy jobban, mint nálatok. Egy hétfői nap elmentem a lánymosdóba inni. Mire a Gábor nevű haver utánam jött és másnap már tudtam, hogy mi lesz. Bejött, hogy legyen egy szaftos pletyka másnapra. 

Másnap minden a f...szopó összes szinonímáját köpte az arcomba. Tudtam, hogy a Bernadett műve az egész. Kellett neki a bosszú. A suli összes tanulója ezzel szórakozott, az az 1% pedig nem foglalkozott vele. Persze a Bernadett is terjesztette nagyba. Nem tudtam magam megvédeni. Senki nem állt mellettem.

Apu kivett a suliból és kezdődtek a gondok. Szorongásos roham, öngyilkossági gondolatok. Emlékszem egyszer rámjött egy erős pánikroham és bevittek az akkori OPNI-ba és 14 éve beteg vagyok. Szedem a Rivotrilt. Két hétig feküdtem az OPNI-ba. És azóta szedem a sok mocsok gyógyszert.

Bipoláris zavarral kezelnek jelenleg is, depressziós és egyéb szorongásos tünetekkel.
Barátaim nincsenek, de nagyon szeretnék barátkozni és szocializálódni.

Köszi, hogy elolvastátok.

Minden jót.

Amiket kihagytam: Cinthia elterjesztette, hogy Sárkány vagyok és a másik osztályból, amire váltottam, onnan két fiú lesárkányozott. Na most ennek megint nem tudom az okát, de Cinthike poénosnak látta, amig lenem csesztem emberesen a hülyeségéért és majdnem elbőgte magát. Év közbe, amíg Bernadettékkel voltam, jött egy dundi lány az osztályba. Őt is piszkálták, de érte kitudtam állni. Magamért pedig egyszer álltam ki, mikor osztálytváltottam és a Zsuzsi nevű pofozós csaj elkezdett kötöszködni, meg kóstolgatni, hogy jaj de szeretnének velem beszélgetni. Én akkor határozottan megmondtam, hogy nincs miről beszélnünk egymással, persze én voltam a szemét, meg a bunkó, hogy nem akarok velük beszélgetni. Hát menjenek már a ...... Utólag elkezdtem ezen a f......opós pletykán gondolkodni és nem biztos, hogy a Bernadett találta ki ezt egyedül, ebbe szerintem az Ágikáék is benne vannak. Többen benne vannak ebben a dologban. Előfordult, hogy az Ágiék elkezdtek engem köpködni, most nem a zaklatás részére gondolok, hanem rendes köpködésre. Ez is olyan primitív viselkedés. 

Miért vagyok itt a Búrán:: Szeretnék beszélgetni, barátkozni hasonló emberekkel. Illetve tapasztalatot cserélni.
Kedvenc dolgaim: : Agatha Christie, Fast & Furious, Mortal Kombat, rejtvények