GYÓGYSZEREK és amit mi tudunk róluk

Norika
Offline

Sziasztok!

 

Gyógyszerfüggőségre megbízható/jó szakembert/kórházat tud valaki ajánlani ?

matiri
Offline

Tegnap megpróbáltam Xanax helyett Andante nevű benzós altatóval aludni.
Régen volt már ekkora halál- és egyéb félelmem. Félálomban fetrengtem, mint aki betépett és közben rettegtem.
Aludni nem tudtam tőle... 

Vpollard
Offline

szia,

az megnyugtató, h azt mondod, nem hízlal--valamitől felszaladt rám pár kiló az utóbbi hónapokban, de akkor nem ez a bűnös. csak este szedem, mert kb. egy órával a beszedése után alvásba ájulok. gondolom, nappal teljesen zombi lennék, az nem hiányzik. úgy látszik, viszonylag kevesen szedik, legalábbis nem nagyon van róla szó fórumokon. köszi a választ.

csacska.macska
Offline

Szia Vpollard! Zeldoxot szedtem ANNO kb. 2 hónapig, depessziós időszakomban jobban barátkozós lettem tőle, fogytam is :)  , mondhatjuk, hogy alakkímélő volt  :P , azonban légzészavaraim lettek tőle, úgy éreztem, annyira szedálja vhogy a légutaimat, hogy le kellett állítani, mert számomra élhetetlen volt a dolog..

csacska.macska
Offline

Szedtem 2006-ban Seroquelt (=Ketilept). Nekem az égvilágon semmire nem volt jó (szorongás mérséklődését vártam tőle, ezen keresztül jobb alvást, hangulatot), de vannak Érzelmileg labilis hangulatzavarral diagnosztizált barátaim, akik esküsznek rá. Az esetenként felmerülő "vagdosási kényszer" is normalizálódni látszott tőle.

Vpollard
Offline

ypsilát vagy zeldoxot szed vki? tapasztalatok?

akbar
Offline

Szedett már valaki felnőttként ritalint?

lipuszandi
Offline

Hát a hízás nem lenne baj, mert Álmoska majd 9 évesen is csak 20 kg.. De a bambaságot nem szeretném...Miért vagy miben más a Haloperidol??? Hiszen éppen azt mondták, hogy a Risperdal újabb, és kevesebb a mellékhatása...Nála az autizmusból rengeteg minden ered, ebben a szorongás is benne van, de talán nem ez a legjelentősebb....

köszi!

névtelen
Offline

Szia Andi, én is szedtem risperdalt, iszonyúan meghíztam tőle és nagyon bamba lettem. Nekem nem vált be. Most zyprexát és haloperidolt kapok, ai sokat segít. Nálam nagy probléma a pszichotikus szintű szorongás.

lipuszandi
Offline

Szép napot!

 

A "Panaszkönyvbe" is beírtam, de valszeg ide kellett volna:

Autista kisfiam alvás-zavara és erősödő kéynszerei miatt Perdox-oldatot kapott. Mivel ő nem beszél, így nehéz lesz rájönnöm, milyen mellékhatásai lehetnek, és mikortól várható az állapotváltozása. Kérlek benneteket, akinek van tapasztalata ebben a témában ( perdox, azaz risperidon, risperdal, humperdal) az ossza meg velem!

 

megköszönném: Andi

weepingwillow
Offline

A régi Búrán minden gyógyszerhez rengeteg-rengeteg hsz. volt, tapasztalatok, vélemények, leírások. Itt meg csak a száraz adatok, amit a google kidob 1 mp alatt, s kb semmit nem ér. Mármint köszönet annak, aki dolgozott vele, hogy legalább ez legyen, de értitek...

Nem lehet a régi Búráról átvarázsolni minden adott gyógyszerhez az ottani megfelelő hsz-eket? Vagy itt is van már ilyen, csak nem találom? Nem meglepő módon, a Ketilept érdekelne.

ww

Gábor
Offline

Na ez jó kérdés. A következőt javasolnám: Csináltam egy fórumtémát, szakmai könyvoldal címmel. Oda be tudod küldeni, megvitatjátok, és ha minden ok, Eszter befűzi a könyvbe.

Eszter?

mark77
Offline

Hogyan lehet hozzáírni egy gyógyszert a listához, esetemben például az Amitrexet?

Admin
Online

Jó helyre írtad az előbb is -- az volt a wiki. Ott alapinfókat lehet gyűjteni, itt pedig kommentelni, és kérdezni, javaslatokat tenni.

memphisgirl
Offline

Oppá.

Asszem az előbb rossz helyre írtam.

Floxet antidepi 40 mg, Lamolep hangulatstabilizáló 2 x 100 mg, Frontin nyugtató fél és 1 mg, Stilnox altató este 1

Na akkor ez így most jó lesz?

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges